Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P28e64t11r 22Š84v29e12c

26. 3. 2013 17:42

Až na bod 7 se dá souhlasit .....

Zaměstnanec u podvodnikatele potřebuje právě větší ochranu a je jedno jestli maká dobře!!!!!!!!;-€

1 0
možnosti
JH

J13a46n 74H20o16r62a

26. 3. 2013 14:06

Dám Vám jeden podnět, i když to ODS nezachrání, ale možná to pár lidí zaujme. Vyvěste někde transparentně na netu kompletní státní rozpočet i s vysvětlivkami (určitě již někde visí, ale jen pro zasvěcené), a diskutujte o jeho podobě a možná se budeme všichni divit, co by se dalo, kdyby... Jinak to Vaše desatero opsané  z předvolebních slibů z roku 2006 či 2010 inspirované ekonomickým spasitelem ODS Vlastou Tlustým nějak nezabralo. Možná by stačilo dodržovat pravidla hry a domoci se svých práv včetně vymahatelnosti práva jako celku.

0 0
možnosti
Foto

Pozdě, panáčku, pozdě. Teď už vám to nikdo neuvěří. Na to jste měli čas několik let, ale místo toho jste slovo "pravice" zcela zkompromitovali. Odsoudili jste se, s celou tou partou, co spolu chodíte, k smrti a už nečekejte na amnestii.

2 0
možnosti
Foto

PS: Už ten titulek je chybný a přesně odráží váš pohrdlivý postoj. Čerta starého je lidem do toho, jestli něco pomůže ODS.

2 0
možnosti
LK

Současní politici ( záměrně nepíšu reprezentanti ) se nezmění. Všichni, ať už zleva nebo zprava, tuto "práci" dělají jen z prospěchářství, ať už kvůli penězům nebo kontaktům na vlivné osoby. Zároveň všichni něco vědí na každého a ve spojení s vlivnými lobisty nejednají ve prospěch voličů. Domnívám se, že změna nastane až odchodem stávající generace politiků a nahrazení novými, mladšími a nezatíženými. Zatím je to stále dosti drahé divadlo za peníze nás všech, ať jsou tam modří, oranžoví, červení nebo jiní.Rv!!

1 0
možnosti
ZK

Z89d78e98n15a 51K64o16č87í

26. 3. 2013 11:32

Inu, jsou to jen další zbytečné kecy o ničem.  

20 let jste intenzivně pracovali na rozkradení aktiv tohoto státu a te´d hledáte spásu v podnikání, které jste svými lumpárnami sami deklasovali tak, že pro mnohé je slovo podnikatel, či živnostník, synonymem pro podobného lumpa, jako je celá členská základna ODS.  Přitom lumpové nejsou oni živnostníci, ale pijavice, kterou jste sami nazvali ODS. !!

5 1
možnosti
MC

Pozor házet vše do jednoho pytle je rozumné pouze pro reklamní kampaň ČSSD a KSČM. To ovšem, jak vás znám nebylo vaším úmyslem.;-)

0 1
možnosti

Pofle mě, je ODS natolik "profláknutá" že slibovat může co chce, ale stejně nepomůže nic.

1 0
možnosti
DM

Jen takova mala poznamecka. ODS je takovou dobu u vesla, proc s temito genialnimi napady neprisla uz  davno a proc nas tedy deptala cirkevimi restitucemi a neustalym zvysovanim dani atd. Ruznymi projekty prosustrovala spolu s TOP 09 miliardy.

A ted kdyz tece do bot najednou je vsechno jasne. Mam dojem ze nas ma za jeste vetsi debily nez skutecne jsme.

Modry ptaci lzou jako vzdy a doufaji ze vse probehne podle hesla.. chytraci slibuji a blazni,tedy narod, se bude radovat.  Proste obvykle predvolebni divadlo a hra na kratou pamet volicu. Je mi z toho na zvraceni.

2 0
možnosti
MC

To co potřebuje Česko je radikální prosazení všech pravicových prvků do výkonné moci státu. Zablokovat rudou a převážně její věrný odstím oranžové. Do vedení je zapotřebí prosazení poctivých pravicových ekonomů, kteří nezradí občany.Lidinesnáší, když ignorujete jejich výroky a přezkou­máváte jejich rozhodnutí a to právě ekonomové dělají.Odstraňme konečně to sametové kouzlo podvodného altruismu, pro něhož je nejdůležitější to, že socialismus je konečně možný. Nebyl dokonalý, to občané vědí, ale teďkonečně může být skutečný. Máme už všechno, teď můžeme začít měnit myšlení lidí. Sobce rádinemáme, ale ty, kteří se pro nás roz­dají, milujeme. Tak jen přesvědčmeostatní, aby se pro ostatní rozdali.

Vykládejme poctivý svobodný stát, vykládejme tuto morálku, která si zaslouží práva za zodpovědná konání, která není směšným dokumentem, ale poctivou prací na sobě.

1 1
možnosti
BR

Hezká pohádka na dobrou noc. Takovéto kecy slýchám už od r 1989 (podnikám od r 1985) a dosud se nic nezměnilo. Je to jenom polívčička, jak přitáhnout blbé voliče, kteří tomu uvěří. Dopadne to totiž jako vždy - naslibujete hromady a pak na to tiše zapomenete .... A je úplně jedno, jestli to slibuje ODS, ,VV, TOP, ČSSD, komunisti nebo nacisti, výsledek je vždy stejný  - jedno velké NIC ...

4 0
možnosti
VH

Jsem člověk bez daňového poradce a vyplnění daňového přiznání (včetně obou 'přehledů') mně netrvá ani hodinu (OSVČ).  A to ještě nějakou dobu hledám vhodný formulář (používám ten v EXCELu).  Nechápu, jak to někomu může připadat až tak obtížné(odmyslím-li si pohled na výsledná čísla).

   Jen tak mimochodem: které údaje doporučujete v přiznání (aby bylo kontrolovatelné) vynechat?

1 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik