Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN
HM

máte pravdu ,tito aktivisté ,když chtějí mají každého pod palcem ,,Učebnicový příklad, jak se u nás vyrábějí diskreditační fámy. Vypustí se blbost, jsou toho plná média, následující den se ověří, že je to dokonalá blbost, ale v podvědomí mnoha lidí to zůstane a jak se říká , že není šprochu, aby na něm nebylo pravdy trochu.

karma R^

3 0
možnosti
LN

...prosím abyste si můj souhlas s vámi na neziskovky a obdobné vykládal jak souhlas s tím, co by se snad dalo nazvat politickou vizí vaší strany....ale naprosto s vámi souhlasím v tom..že neziskovky tohoto typu jsou spíše vyděračskými organizacemi...které s výjimkou sebe samých nikomu nic dobrého nepřinesou.....

9 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mne hospodaření těchto neziskovek a odkud berou peníze.(Asi to někde mají vyvěšené, doufám). Pokud od státu, tak bych to zatrhl, protože občanská angažovanost, a co jiného by to mělo být, je bezplatná. Nebo ne? Nebo musím dostávat peníze na to, že chci něco vylepšit, protože si osobně myslím, že by se to vylepšit mělo? Pokud peníze jdou ze zahraničí a jsou jinak neprůhledné, bez milosti rozpustit.

Ono se často dobře pozná o co které organizaci jde, podle osob, které jí vedou. Tam by vůbec neměli figurovat bývalí vysocí úředníci státní správy.

8 1
možnosti
Foto

"Pokud peníze jdou ze zahraničí a jsou jinak neprůhledné, bez milosti rozpustit."

Doba, kdy se u nás státní moc snažila rozpouštět a zakazovat - někdy i cestou tvrdé policejní šikany - různá nepovolená a nepohodlná sdružení "financovaná ze zahraničí", jsou už naštěstí pryč. Zdá se, že mnohé "konzervativce" to mrzí. :-P

4 1
možnosti
Foto

Budete se divit, ale i ti lidé v TI jsou občané a voliči. Pokud byste byl seriózní otevřený politik, který nemá co skrývat, tak na žádost o informace o tom, jak váš kandidující spolek financuje kampaň, kterémukoli(!!!) občanovi a voliči odpovíte. Vy však seriózní otevřený politik nejste a nikdy jste nebyl, takže nejenže na slušně formulovanou žádost neodpovíte, ale ještě kolem toho naděláte spoustu blbých a zbytečných keců. Rv

4 5
možnosti
Foto

Zejména za ty kecy. R^:-)

1 0
možnosti
JC

Nejsem a nikdy nebudu Vašim voličem, nesympatizuji s Vaší stranou, ale máte naprosto v tomto případě pravdu. Některé "neziskovky" a podobné různé spolky si opravdu dovolují až moc a hrají si na něco, co nejsou. Už jenom to, že tyto "neziskovky" poskytují velmi slušnou obživu jejich šéfům a aktivistům za peníze nás všech, byť to jsou nevládní organizace, je tristní.

5 3
možnosti
Foto

Pane Janečku, tímto blogem jste jistě nezískal ani jednoho dalšího příznivce.

Takto útočné a arogantní prohlášení možná uvítají Vaši příznivci. Ale mě to přidá drsné.

A to rozhodně nejsem kámoš Zemana, Sobotky a spol.

4 1
možnosti
JC

Proč arogantní a útočné? Prostě se pan Janeček ohradil proti tomu, aby ho vyslýchala a kontrolovala nějaká partička samozvaných "inspektorů". Jejich činnost nemá oporu v zákoně a pokud Konzervativní strana splnila a plní všechny zákonem dané povinnosti, nemá nikdo právo po ní chtít nic navíc.

7 3
možnosti
Foto

Tak, jako všem:

[to _ALL] Hromadný vzkaz: Dobrý večer, blíží se volby a na blogy opět proniká předvolební "zlozvyk": zneužívání blogu iDNES.cz pro předvolební agitaci, propagaci politických subjektů a volební kampaň. Dovolujeme si připomenout starší redakční text http://redakcni.blog.idnes.cz/c/360337/Blogy-a-diskuse-pred-volbami-propagace-nepripustna.html, jehož obsah je stále platný. Prosíme, přečtěte si jej a dodržujte kodex. Děkujeme za pochopení. Hezký víkend přejí vaši administrátoři

5 0
možnosti

Určitě nejsem volič této strany, protože o ní slyším poprvé... Ale za předvolební kampaň to nepovažuji, protože kdyby to samé napsal za jakýkoliv jiný právní subjekt, podstata věci zůstává stále stejná.

5 3
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik