Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZD

Slušná i když neradostná úvaha. Kdysi mi kdosi z ciziny řekl, že pokud budeme volit ty slušné zabředneme do světa, který popisujete. Slušní lidé v politice začnou mít jedinou snahu - zbohatnout, protože jsou (jako slušní) současně nemajetní. Podle toho člověka je možnou záchranou volit bohaté schopné. Ty kteří si "poctivou" zdaněnou prací vydělali peníze a je naděje, že budou chtít společnosti za to něco vrátit a poněkud si "vylepšit fasádu" za ty roky co vydělávali. Je to možné přijmout jako východisko?

0 0
možnosti
Foto

Zatím se ukazuje, že všichni co rychle zbohatli po revoluci, mají stále málo a využívají každé možnosti jak ještě více zbohatnout a neodradí je ani situace, která nyní nastala.

Tedy s Vámi nemohu souhlasit, že tito lidé by v politice zůstali skromní a konali by veřejné dobro, aniž by mysleli na svoji kapsu.

0 0
možnosti
JH

Nedivím se, že se blog ocitl v Hyde parku. Tohle se některým lidem opravdu mizerně čte:-)

1 0
možnosti
AT

Tyyy voee .... tak široký záběr úvah, to nemohl nspsat jen tak někdo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
Pivovarník a provozní Malý Janek život bydlí v Praze, kde vychovává 4 děti.

Jiří Janeček je velký milovník piva a proto ho často najdete v povovaru nebo Pivnici u bazénu na Jižním Městě.

Je i nadšený automobilový závodník , 2009 se stal mistr Evropy ve své třídě T2 a v roce 2009 a 2010 dojel DAKAR ve své Toyotě 120.
Jiří Janeček má již zkušenosti z vysoké politiky, zastával funkci poslance Parlamentu ČR a radního hlavního města Prahy.

Seznam rubrik